The Explorer Club: Новата колекция на Tommy Hilfiger в такт с есента

мин. четене

Една от най-прекрасните черти на есента са нейните краски. Макар температурите да спадат, оранжевите, червените и жълтите цветове на падащите листа окъпват сърцето ни в топлина. Природата е изключително красива по това време на годината и едва ли има по-голям вдъхновител от нея в този момент.

Това знаят и от Tommy Hilfiger, a eсенната им колекция за 2021 година ни кара да преоткрием природата и е едно истинско признание на нейната творческа сила.

The Explorer Club черпи вдъхновение от преходите, пешеходния туризъм и живописните пейзажи на планинската верига Апалачи. Моделите са сътворени в чест на красотата на нашата планета, като същевременно се грижат за нейната защита.

Устойчивите иновации при дрехите правят смела крачки напред чрез био-базирани, рециклирани материи като TH – Warm Lightweight Warmth, TH-Cool, моно-материални дизайни и модели без PU (полиуретан).

Има още...

За автора:

Никола Симеонов

Градът ражда красота, вълнение, спокойствие и музика. Едновременно. Обичам да потъвам в това море от звуци и разкази, прокраднали се от ъглите, малките недодялани улички, широките булеварди със свистящи коли-електрони. Градът е голям, като света и малък като него. Хората се търсят в града, в автобуса, в трамвая. Искам да им помогна да се намерят, чрез историите, които самите те не знаят, че мог...

Виж профила

Още по темата: