Новият албум на Бионсе, който изтече в интернет преди излизането му

мин. четене

Около 36 часа преди официалното си излизането днес (30 юли), новият албум на Бионсе изтече в интернет, съобщи Variety. Социалните медии са били залети от копия, като самото издание е успяло да намери flac файл с всички песни от албума, който е бил предназначен за европейския пазар. Преди седмица тя бе пуснала и списък с песните в него като story в своя instagram профил.

Това е доста неочаквано, защото самата певица е добре известна като човек, който изключително внимателно съблюдава сигурността на произведенията си.

Певицата направи и официално изявление преди албумът й да бъде официално достъпен. В него тя разкрива, че тя е работила по него по време на пандемията от Ковид - 19.

"Създаването на този албум ми даде възможност да намеря място да мечтая и да намеря бягство в такова страшно време за света. Позволи ми да се чувствам свободна и авантюристично във време в което много малко неща се движат в правилната посока.

 

Моето желание е да създам сигурно място, място без осъждане. Място където да си свободен от перфекционизъм и прекалено мислене. Място където да крещиш, да отпускаш, да се чувстваш свободен. Беше красиво пътешествие на откриване. Надявам се да намерите радост в моята музика. Надявам се да ви вдъхнови да се отпуснете. Ха! И да се чувствате уникални, силни и секси както сте си."

Преди месец Бионсе неочаквано пусна и своя водещ сингъл от албума "Break My Soul". Парчето е вдъхновено от хаус музиката от 90-те с прмес от хита от 93-та "Show Me Love" и включва вокали от Big Freedia.

 


Още по темата: