Дейвид Гарет издаде кадифен сингъл с Андреа Бочели

мин. четене

Екстравагантният, но безкрайно талантлив цигулар Дейвид Гарет издаде сингъл с италианския тенор Андреа Бочели. Парчето е нов прочит на класиката Ave Maria и вече може да бъде чута в музикалните платформи. Песента е част от новия албум Iconic, който Гарет подготвя да пусне на пазара на 4 ноември тази година. В него ще има много нови компилации, вдъхновени от легендарните композитори Дворжак, Глук, Менделсон, Шуман и още много други, на които Гарет се възхищава от дете.

Дейвид Гарет вече се впусна в европейското си турне, част от което ще бъде и София на 30 август. Българските фенове ще имат удоволствието да се насладят на емоционалния виртуоз на фините струни под откритото небе на стадион „Юнак“. В турнето „ALIVE” са включени емблематичните „Staying Alive”, „What a Wonderful World”, “Beauty and the Beast” и „Imagine”, рок хитовете „Enter Sandman” и „Paint it Black”, както и интерпретациите на класически творби като „Confutatis“ на Моцарт и “Dance of the Knights” на Прокофиев.

Повече за концерта и как да купите билети, вижте тук:

За автора:

Милла Иванова

Казвам се Милла Иванова – дългогодишен журналист със сбъдната мечта.  Силната ми интуиция и усета за хората са силните ми страни и не се колебая да ги използвам, за да премина и през най-залостените врати. А английският, френският и немският са ми първи помощници, когато работя по любимите ми теми – от международните новини. Така станах и партньор на Euronews, Франция, с л...

Виж профила

Още по темата: